Kate Middleton și prințul William se pregătesc de moartea reginei. Ce li s-a cerut să facă

Tot mai multe detalii șocante legate de cara regală britanică ies la iveală. Prințul William și Kate Middleton se pare că se pregătesc de moartea reginei Elisabeta a II-a. Ducelui și ducesei de Cambridge li s-a cerut să ia măsuri și să fie pregătiți pentru un astfel de eveniment nefericit.

Astfel, ei sunt obligați ca la fiecare deplasare oficială în altă țară să-și pună în bagaj un rând de haine negre de urgență ca să le aibă la îndemână, în cazul în care se întâmplă să fie anunțată moartea Suveranei.
Mai mult, întreaga familie regală a fost sfătuită să-și ia și ținute negre la ei peste tot pe unde merg. Și asta, pentru că monarhia vrea să se asigure că membrii familiei regale se vor sincroniza cu funeraliile publice. Mai mult, presiunea este și mai mare pe umerii prințului Charles, care va trebui să-i ia locul la tron reginei. El și soția sa, Camilla Parker-Bowles, vor deveni regele și regina Marii Britanii, ci nu William și Kate așa cum s-a vehiculat în presă, potrivit unei surse de la palatul Buckingham.

Continuarea pe libertateapentrufemei.ro