• Home
  • Prima
  • Kelemen Hunor: Coaliţie perfectă nu veţi găsi în această ţară. USR trebuie să facă o concesie

Kelemen Hunor: Coaliţie perfectă nu veţi găsi în această ţară. USR trebuie să facă o concesie

hunor 1

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat că nu se poate realiza o coaliţie de guvernare fără compromis şi ”nu va fi nicio problemă să găsească USR o soluţie de a merge mai departe alături de PNL”, iar dacă refacerea vechii coaliţii nu se va putea realiza, ”nu rămâne altceva” decât varianta cu PSD , care ”va cere poziţia de prim-ministru”.

„Dacă colegii de la PNL au schimbat decizia în Biroul lor Naţional şi au zis că da, sunt deschişi după decizia precedentă, atunci şi USR trebuie să facă o concesie, un compromis. Fără compromis nu se poate. De aceea, eu cred că în momentul în care fiecare mai lasă un pic din aroganţă, din supărare, din orgoliile personale, atunci se poate merge înainte şi e loc de compromis.

Coaliţie perfectă nu veţi găsi în această ţară, fiindcă nu se poate o coaliţie perfectă. Va fi nevoie de o coaliţie, indiferent care va fi, şi nu va fi nicio problemă să găsească USR o soluţie de a merge mai departe alături de PNL”, a declarat Kelemen, miercuri, la Antena 3, potrivit g4media.ro.

El a reiterat că UDMR are ca primă opţiune refacerea coaliţiei cu PNL şi USR.

Parteneri