AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Kelemen Hunor: UDMR va avea un candidat la alegerile prezidenţiale

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi, la Cluj-Napoca, după şedinţa Consiliului Reprezentanţilor Unionali (CRU), că formaţiunea pe care o conduce va avea un candidat la alegerile prezidenţiale din acest an.

“Indiferent când vor avea loc alegerile prezidenţiale, comunitatea maghiară din România va avea un candidat. Maghiarii trebuie să aibă o voce la alegerile prezidenţiale”, a declarat Kelemen Hunor, potrivit Agerpres.

Potrivit acestuia, UDMR va avea un candidat propriu la alegerile prezidenţiale, deoarece vrea să arate forţa comunităţii maghiare care contează şi pe care se poate conta în România.

“Candidatul maghiarilor va vorbi despre speranţele şi problemele maghiarilor, va vorbi despre problemele societăţii, dar va avea şi un mesaj despre ce fel de ţară ne dorim”, a menţionat preşedintele UDMR.

Printre altele, în cadrul raportului politic Kelemen Hunor a subliniat că, prin amânarea anunţării alegerilor prezidenţiale, coaliţia de guvernare arată că nu poţi să ai încredere în promisiunile PSD şi PNL.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!