A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Kelemen Hunor: Vestea bună e că Iohannis e la ultimul său mandat. Vestea prostă e că…

0 70

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a spus, în discursul său în fața Consiliul Reprezentanţilor Uniunii. desfășurat sămbătă,  că avem o  veste bună și una rea. Vestea bună e că președintele Iohannis e la ultimul său mandat. Cealaltă e că mai are cinci ani de Cotroceni.

„Am trecut de alegerile prezidenţiale, nicio noutate, fostul preşedinte este noul preşedinte. Vestea bună este că este ultimul său mandat. Şi o altă veste este că mai sunt cinci ani din acest mandat”, a spus Kelemen Hunor.

Președintele  UDMR a mai spus de ce este bine ca primarii să fie aleși într-un  singur tur – unu dintre motivele de conflict cu Iohannis – și nu în două tururi, noii primari și consilieri locali trebuind să gestioneze treburile localităților. Alegerile într-un tur conservă primarii UDMR pe posturi și există riscul, conform analizelor din partid, ca dublând alegerile ar putea să apară alții, neagreați de formațiunea maghiară.

D. Dumitru, AMPress

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More