Klaus Iohannis: ”Primesc această victorie cu bucurie, cu modestie și încredere. Voi fi președintele tuturor românilor”

După anunțarea exit-poll-ului, duminică seară, președintele Klaus Iohannis a declarat că primește această victorie cu bucurie, cu modestie și încredere. El nu a părut că exultă, nu și-a atribuit merite speciale și a lăudat alegătorii care au ieșit în număr mare la vot.

„România a câștigat. România europeană, normală a câștigat azi. Românii au fost eroii zilei de azi. Faptul că românii au fost la vot este cel mai mare câștig, al celor din țară și al celor din diaspora. Este o victorie importantă. Este cea mai categorică victorie obținută vreodată împotriva PSD -ului. Primesc această victorie cu bucurie, cu modestie și încredere în România. Vă promit că voi fi președintele tuturor românilor. Și a celor care m-au votat, și a celor care nu m-au votat, și a celor care n-au votat deloc. (…)

Sunt multe lucruri de făcut, de reparat. Voi fi un președinte total implicat pentru România. Este nevoie să mergem la vot și la locale și parlamentare. Abia atunci vom face România normală, cum ne dorim cu toții. (…)

Distribuie prietenilor

Eu nu am război cu alegătorii PSD -ului, eu am război cu PSD. (…)
Nu există mai multe Românii, există una singură, a noastră și trebuie să construim cu toții România normală”, a declarat câștigătorul alegerilor prezidențiale Klaus Iohannis, la sediul PNL.

AMPress