A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Klaus Iohannis: PSD luptă să dea Ardealul ungurilor. Jó napot, Ciolacu!

1 198

 

Președintele Klaus Iohannis a susținut miercuri, la Palatul Cotroceni, o declarație de presă, în care a criticat cu vehemență PSD-ul pentru adoptarea proiectului care prevede autonomia Ținutului Secuiesc. Președintele spune că în timp ce el și Guvernul luptă pentru viețile românilor, „marele PSD, se luptă în birourile secrete din Parlament ca sa dea Ardealul ungurilor”.

De asemenea, Klaus Iohannis a subliniat că atâta timp cât el este președintele României, o astfel de lege nu va exista!”.


APRECIAZA ARTICOLUL !

Redăm declarația președintelui:

„Bună ziua, dragi români!
Jó napot kívánok, PSD! (Vă doresc o zi bună, PSD, n.r)
Este incredibil, dragi români, ce se întâmplă în Parlamentul României. PSD a ajutat UDMR să treacă prin Camera Deputaților o lege prin care dă autonomie largă Ținutului Secuiesc. Este incredibil unde s-a ajuns cu acest PSD! Este incredibil ce înțelegeri se fac în Parlamentul României! În timp ce noi, eu, Guvernul, celelalte autorități ne luptăm pentru viețile românilor, ne luptăm ca să scăpăm de această pandemie, PSD, marele PSD, se luptă în birourile secrete din Parlament ca sa dea Ardealul ungurilor.

Jó napot, Ciolacu! (Bună ziua, Ciolacu, n.r)
Oare ce v-a promis liderul de la Budapesta, Viktor Orbán, în schimbul acestei înțelegeri? Vedeţi, dragi români, asta înseamnă o majoritate toxică, majoritatea toxică pesedistă. De aceea, dragii mei, se înțelege acum poate mai bine de ce am vrut alegeri anticipate. Eu nu mai vreau ca problemele importante ale națiunii să fie hotărâte de PSD. Eu nu mai vreau ca această majoritate toxică pesedistă să hotărască împotriva României și împotriva românilor. Este inadmisibil așa ceva și, până sunt eu Preşedintele României, o astfel de lege nu va exista!”

AMPress

loading...
1 Comentariu
  1. Cornelia spune

    Ce e cu salutul in limba maghiara? Neamtului nu-i placa limba maghiara? Ii plac numai voturile maghiarilor? Suntem toti cetateni ai acestei tzari! Cum? Nu dati doi bani pe noi? Se vede asta! Bravo presedintelui! Traiasca diversiunea! Cum sa fii presedinte si sa faci asemenea declaratii veninoase in vreme ce populatia acestei tari asteapta ca multe probleme aduse de corona-primavara care le-a schimbat viata in rau sau chiar foarte rau sa inceapa a fi solutionate „pas cu pas”!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Vom presupune ca sunteti de acord cu asta, dar puteti renunta daca doriti. Accept Citeste mai mult