Klaus Iohannis vizitează joi Centrul administrativ „Mihail Kogălniceanu”, unde se întâlnește cu generalul NATO Petr Pavel

Președintele Klaus Iohannis vizitează joi Centrul administrativ „Mihail Kogălniceanu” din județul Constanța, unde se va întâlni cu președintele Comitetului Militar al NATO, generalul Petr Pavel, și cu piloții români și englezi care asigură misiunea de Poliție Aeriană Întărită.
Potrivit Agerpres, după un ceremonial militar, șeful statului are programată o întâlnire cu generalul Petr Pavel. Ulterior, va vizita centrul și se va întâlni cu piloții români și englezi care asigură misiunea de Poliție Aeriană Întărită. La finalul vizitei va avea loc un exercițiu de zbor cu aeronave MIG 21 Lancer, F-16 și Eurofighter Typhoon.
Sâmbătă, președintele Iohannis va participa, în Poligonul Cincu, la exercițiul multinațional militar întrunit cu trupe în teren și trageri de luptă „Saber Guardian 2017”. La acest exercițiu participă peste 25.000 de militari și peste 2.000 de mijloace tehnice.