AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Klaus și Carmen Iohannis au ajuns în Tanzania

Preşedintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen Iohannis, au sosit în Tanzania, urmând ca vineri să fie primiți de şeful statului, Samia Suluhu Hassan. Sâmbătă, cuplul prezidențial este așteptat în Zanzibar, unde Iohannis are programată şi o vizită în Stone Town, înscris în patrimoniul UNESCO, conform news.ro, citată de digi24.ro.

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, se află în țara noastră într-o vizită de stat în perioada 16-19 noiembrie 2023, la invitația președintelui Republicii Unite Tanzania, Dr. Samia Suluhu Hassan. La sosirea pe aeroportul internațional Julius Neyerere, el a fost primit de ministrul Resurselor Naturale și al Turismului, Angellah Kairuki”, a precizat președinta Tanzaniei, într-o postare publicată pe contul său de X/Twitter.

De asemenea, Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia, Carmen Iohannis, urmează a fi primiți vineri de şeful statului tanzanian, Samia Suluhu Hassan. Sâmbătă, cuplul prezidenţial va merge în Zanzibar, având programată şi o vizită în Stone Town, o atracţie turistică înscrisă în patrimoniul UNESCO. Scopul vizitei este de a atrage mai multe investiţii şi de a atrage mai mulţi turişti din România, notează MAE tanzanian.

Continuarea aici

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!