• Home
  • Prima
  • Larisa Iordache s-a retras din finala la bârnă a JO 2020 de la Tokyo

Larisa Iordache s-a retras din finala la bârnă a JO 2020 de la Tokyo

colaj larisa iordache 1753x1080 1

Larisa Iordache nu va concura în finala la bârnă a Jocurilor Olimpice 2020 de la Tokyo, din cauza accdentării la gleznă.

„Fără Larisa Iordache în finală olimpică!
Problemele de la gleznă o împiedică pe Larisa să concureze azi. A încercat la încălzire câteva mișcări dar ea nu poate împinge în picior iar riscul unei accidentări e imens în aceste condiții.
Toți suntem lângă ea! Capul sus, Larisa! Știm că în condiții normale ai fi luptat, ai fi arătat cât de frumoasă e gimnastica ta”, a transmis Comitetul Olimpic Român.

Larisa Iordache se calificase în finala de la bârnă, programată pe 3 august, ora 11:50 (ora României), iar starea medicală a gimnastei care obținea bronzul cu echipa în 2012 este îngijorătoare. Entorsa metatarsiană de la piciorul stâng, diagnosticată imediat după sesiunea de calificări din 25 iulie, o chinuie în continuare.

„O doare piciorul, nu poate să împingă în el pentru coborâre și pentru flick-flack-ul de 360 de grade. A reușit să facă două flick-uri, o piruetă, dar deocamdată e greu. Sperăm să mai scadă intensitatea durerii. Infiltrații a făcut o singură dată la clinica din Satul Olimpic, în rest e pe tratament fizioterapeutic, antiinflamatorii. Cei din staff-ul medical se ocupă extraordinar de situație, doamna doctor Torje, șeful echipei medicale Dan Tănase, Vasile Oșean de la lotul de canotaj, toți sunt focusați pe recuperarea Larisei”, declara zilele trecute antrenorul Cristi Moldovan, citat de GSP, potrivit rtv.net.

Parteneri