Last minute Egipt: pe taramul piramidelor, vara nu se sfarseste niciodata!

last minute Egipt

Marea Piramida din Giza a fost cea mai inalta constructie din lume timp de peste 4 300 de ani, pana la construirea Turnului Eiffel. Nu este de mirare ca unele dintre cele mai mari personalitati din istoria lumii au venit sa o viziteze, alaturi de Sfinx si de celelalte minuni ale Egiptului.

In Antichitate, Egiptul a fost scena iubirii dintre Antoniu si Cleopatra, iar apoi a primit ostirile victorioase ale lui Caesar. Chiar si despre zeul dac Zamolxis se spunea ca a cules invatatura din Egipt. Moise a facut aici minuni, despicand in doua apele Marii Rosii, iar Fecioara Maria si pruncul Iisus au cautat refugiu tot pe malurile Nilului, pentru a scapa de prigoana lui Irod.

Acum, si tu poti sa vizitezi aceasta tara miraculoasa, care fascineaza omenirea de 5 000 de ani. Daca profiti de o oferta last minute Egipt, disponibila la agentia de turism Komsi Travel, o poti face in conditii ideale si la preturi avantajoase.

last minute Egipt 2
last minute Egipt

Hurghada – pe tarmul african al Marii Rosii

Daca te hotarasti pentru un last minute in Egipt si alegi destinatia Hurghada, trebuie sa stii ca sunt disponibile sejururi cu plecare din 11 orase romanesti, plus doua din strainatate. Este vorba despre Arad, Baia Mare, Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi, Oradea, Sibiu, Suceava, Targu Mures si Timisoara, precum si despre Budapesta.

Ajuns la destinatie, va fi greu sa iti imaginezi ca, in urma cu numai cateva decenii, aceasta statiune magnifica era un simplu sat de pescari. Acum, peste 200 de hoteluri de 4 si de 5 stele le ofera oaspetilor cele mai bune conditii, facandu-i sa creada ca gradina Paradisului s-a mutat in nord-estul Africii. Cu siguranta te vei felicita ca ai ales un last minute in Egipt!

Vei avea ocazia sa te bucuri de plajele superbe, pe malurile unei mari line, ale carei valuri intampina cu prietenie pe toata lumea, plajele fiind potrivite inclusiv pentru familiile cu copii. Vei putea sa faci scufundari si sa admiri recifurile de corali si pestii multicolori sau, pentru doritori, exista inclusiv sansa unei calatorii cu submarinul!

Sharm el Sheikh – ce are mai bun peninsula Sinai

Atunci cand alegi un last minute in Egipt cu destinatia Sharm el Sheikh, ai posibilitatea sa pleci din patru orase romanesti si doua straine. Din tara, se organizeaza zboruri cu decolare din Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova si Sibiu, iar din strainatate poti sa alegi Budapesta.

Vei ajunge pe un teritoriu care, geografic, face parte din Asia, insa unde faraonii au sosit foarte devreme, pentru a exploata zacamintele de turcoaz aflate in zona. Apoi, cand vei vedea marea, vei avea impresia ca si ea a imprumutat culoarea acestei pietre pretioase.

La Sharm el Sheikh vei gasi bazaruri, moschei si parcuri acvatice, iar amatorii de viata de noapte nu vor fi nici pe departe dezamagiti de cluburile si de cafenelele de aici, unde exista chiar si un bar construit in totalitate din gheata!

Orice oferta last minute Egipt ai alege, vei putea sa mergi si in excursii pline de farmec spre Sfinx si piramide sau spre templele din Luxor si Karnak. De asemenea, Nilul are darul de a-i fascina pe toti cei care il vad.

Alege Egiptul! Te vei simti excelent in locuri incarcate de istorie, unde s-au petrecut unele din cele mai importante evenimente din istoria lumii!

Parteneri