A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Leo Iorga, fostul solist al trupei Compact, s-a stins din viață

0 90

Fostul solist al trupei Compact, Leo Iorga, a murit, sâmbătă, la vârsta de 54 de ani, după ce în ultimii ani de viață, s-a luptat cu cancerul.
El a ajuns în urmă cu câteva zile la spital, după ce o pneumonie mai veche a recidivat.

Cântărețul și compozitorul Adrian Ordean a anunțat, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, că fostul său coleg de trupă, a murit.

„Acum cinci minute, colegul meu de trupă Leo Iorga a plecat spre o lume mai bună… Dumnezeu să-l ierte. Va rămâne în inimile noastre pentru totdeauna”, a scris Adrian Ordean.

Soția artistului, Paula Iorga a confirmat decesul.

„Este adevarat. A murit puiul meu. S-a intamplat totul brusc, am apucat sa-i aprind lumanarea. Sunt terminata, nu ma pot opri din plans. Nu am apucat sa-i spun cat de mult il iubesc, puiul meu. Nu am apucat, Doamne. Nu ma pot aduna. Mai aveam atatea sa i spun… De cateva zile ma ruga sa mergem acasa, dar nu puteam sa l duc acasa pentru ca refuza sa manance. Nici in spital nu mai voia sa manance. Boala a invins. Am nevoie de liniste, de putere”, a declarat Paula, pentru CIAO.ro.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More