• Home
  • Prima
  • Lia Olguţa Vasilescu, şefa de campanie a Vioricăi Dăncilă o ia pe arătură: Iohannis nu e doar ”nazist”, ci ”şef de lagăr de concentrare”

Lia Olguţa Vasilescu, şefa de campanie a Vioricăi Dăncilă o ia pe arătură: Iohannis nu e doar ”nazist”, ci ”şef de lagăr de concentrare”

olguta vasilescu

Campania pentru turul doi prezidențial capătă accente greu de imaginat și de digerat în lumea în care trăim. Lia Olguța Vasilescu, șefa de campanie a Vioricăi Dăncilă  a dus mai departe acuza că Iohannis e ”nazist”, declarând la Antena 3 că ”se și vede șef de lagăr de concentrare”. Iohannis declarase că e în război cu PSD, ceea ce se vede de mai multă vreme, cu nuanța că nu are nimic ”cu pesediștii de rând”.

”Domnul Klaus, cred deja se şi vede şef de lagăr de concentrare şi toţi PSD-iştii băgaţi acolo la reeducare”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu sâmbătă, la Antena 3, potrivit News.ro.

În lagărele naziste s-au petrecut cele mai mari crime ale secolului trecut,  Hitler înființând  cuptoarele morții în care au pierit milioane de oameni nevinovați, cei mai mulți evrei.

Acest gen de campanie ”ne coboară în preistorie”, scrie un analist.

D. Dumitru, AMPress

Parteneri