Lidia Fecioru îți spune cum recunoști oamenii toxici din viața ta

fecioru 1

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a comunicat câteva caracteristici ale oamenilor toxici, de care trebuie sa te feresti neaparat. Iata ce trebuie sa stii pentru a-i recunoaste.
Cu toţii am avut de a face cu oameni toxici în viaţa noastră.

Aceşti oameni te seacă de energie, în loc să te îmbogăţească, oameii care te trag în jos în loc să te ridice, oameni care cer mai mult decât dau, negativişti, manipulatori, care pot să-ţi transforme o zi într-un adevărat calvar.
Bârfa este una dintre caracteristicile cele mai des întâlnite. Tendinţa oamenilor toxici este de a reacţiona foarte violent, de a afla cât mai multe.

”Trebuie evitate lucrurile acestea.Nu trebuie să daţi satisfacţia că v-ar interesa. Ignorarea este cea mai importantă armă”, a declarat Lidia Fecioru pentru emisiunea Adevăruri Ascunse.

Minciuna este o altă caracteristcă des întâlnită. Oamenii toxici mint pentru că ei vor să controleze situaţia, iar noi trebuie să ne impunem. Minciuna lor este adevărul lor.

Vorbesc mult, fără să asculte şi consideră că nu greşesc niciodată. Aceasta este a treia caracteristică, scrie Antena3.ro

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a prezentat un ritual pentru a scapa de boli, o metoda foarte veche.

Metoda asta nu face rau nimanui. Pentru ca noi stim deja ca totul se transmite. Energia se transmite din orice. Nu stii niciodata si nu e bine sa faci rau nimanui.
Se ia o funie. E bine sa fie dintr-un calt, sau din canepa. Trebuie sa fie subtirica sau niste ate din calti facute. Ne trebuie o ata singure. O punem in dreptul corpului, in locul in care avem o boala mai groasa, mai grava.

Poate sa fie o tumora, un ficat inflamat, o boala mai grava. Nu punem la negi sau cosuri pe fata.

O lipim de locul ala si incepem sa facem cate un nod.

Si spunem „Dezleg sanatatea, imi leg boala” de sapte ori, facand sapte noduri.

La final spui „Amin”.

Sursa – kfetele.ro

Parteneri