Luptă, în PSD, pentru Cotroceni. Pleșoianu, pumni în figura premierului Dăncilă. Teodorovici…

Liviu Pleșoianu, pesedistul care a candidat pentru șefia partidului la recentul Congres, pierzând în fața Vioricăi Dăncilă, o atacă dur pe Facebook, pentru că ar fi fan Kovesi. Iată postarea:

„Cine vrea să ajungă pe vârful muntelui ar trebui să urmărească indicatoarele, nu să meargă orbeşte după cei din faţă. Cei din faţă s-ar putea îndrepta spre prăpastie… Urmaţi omul doar dacă omul urmează indicatorul! Câtă vreme doamna Dăncilă a ţinut drumul corect, nu numai că nu am criticat-o, dar am şi apărat-o public. Acum, dacă văd că merge cu viteză maximă către râpă, să nu se aştepte nimeni să merg după dânsa!

Cum să spună că face CEX să se stabilească susţinerea lui Kovesi!? Doamna Dăncilă, chiar aţi uitat cum vorbeam noi doi, la terasă, la Bruxelles? Aţi uitat când am întrebat-o pe Kovesi ce dracului căuta, ca Procuror General, în Sufrageria lui Oprea, alături de şefii SRI Maior şi Coldea, în seara turului II al alegerilor prezidenţiale din 2009!? Aţi uitat când v-aţi ocupat să stau faţă în faţă cu Divinitatea Sa, cu întâia sufrageristă a neamului!? Aţi uitat când mă rugaţi să-i spun domnului Dragnea că v-aţi ocupat? …Doamna Dăncilă#2, cine sunteţi şi ce aţi făcut cu doamna Dăncilă#1, cu omul pe care îl apăram!??”dăncilă 1 1

Distribuie prietenilor

„Urmaţi omul doar dacă omul urmează indicatoarele! Altminteri, veţi urma drumul marelui hău!”, este concluzia îndemn a lui Pleșoianu care a declarat recent că va candida pentru Cotroceni chiar și ca independent dacă PSD nu-l propune. PSD pare să aibă deja o opțiune pentru Cotroceni și ea va fi chiar Viorica Dăncilă. Prin acest atac dur, Pleșoianu confirmă informația pe surse, începând lupta electorală cu șefa sa de partid.

teodorovici 2Tot pentru Cotroceni se bate și ministrul Teodorovici, cu care Dăncilă umblă prin țară într-un turneu de recoltare de voturi. La Tulcea, Dăncilă a vorbit concluziv, ca un șef suprem, numai că Teodorovici a stricat finalul, luând și el cuvântul, spre nemulțumirea evidentă a șefei din Guvern și partid.

C. Zamfir, AMPress