A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Lovitură cumplită pentru PSD-ALDE: Universitatea Harvard o propune pe Laura Codruţa Kovesi, femeia care determină schimbarea în 2019

3 749

Laura Codruța Kovesi a fost nominalizată printre cele 20 de femei din întreaga lume care au avut o contribuție importantă în domeniul politicii și justiției în anul 2019.


APRECIAZA ARTICOLUL !

Nominalizarea a fost făcută de  studenții, facultățile și profesorii de la Universitatea Harvard, împotriva a ceea ce, în România, fac PSD-ALDE, care merg cu „excluderea de pe planetă” a Laurei Codruţa Kovesi, nu doar din posturile deţinute sau în care a fost propusă.
„Laureații reprezintă voci puternice în aria lor profesională, indiferent dacă sunt procurori, predau sau sunt activiști în stradă”, arată Kovesi. Ea a fost nominalizată alături de alte 20 de femei printre care Keynote Speaker,Stacey Abrams (om politic), Leah Whitson (Human Rights Watch), Helen Clark (politician din Noua Zeelandă), Debora Diniz (antropolog).
Cele 20 de nume au fost prezentate sub titlul „Femei care determină schimbarea”.

Newsweek.ro

loading...
Citește și
3 Comentarii
  1. Nelutu spune

    Si prin aceasta actiune se confirma atitudinea dispretuitoare si dusmanoasa a Angliei fata de Romania!Romania trebuie sa adopte atitudinea Ungariei fata de toti cei ce incearca sa se amestece in politica lor interna,adica,sa-i trimita la plimbare!!!

  2. Constantin Kopandi spune

    Este o știre falsă(fake-news). S-a dovedit deja de azi. AM-Press, nu mai colportați știri neverificate! Vă mulțumesc!

  3. Constantin Kopandi spune

    Câtă pioșenie ar vrea imaginea să exprime/inspire, pt. cine s-a născut abia azi dimineață…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com