Lucian Avramescu: Unde puteți găsi cartea mea ”Confesiunile unui mut care a vorbit cândva”

 

În sfârșit, în această săptămână apare tirajul complet al volumului meu ”Confesiunile unui mut care a vorbit cândva”. Dacă lansările de carte sunt interzise, iar mari acțiuni cu publicul de asemenea, cartea a fost de astăzi pusă în vânzare de câteva companii inimoase.

Rețeaua de chioșcuri Calliope are cartea în vânzare în județele Prahova, Dâmbovița și Brașov, in 25 de locatii Calliope, după cum urmează: In Ploiesti, in chioscurile din puncte de interes (gen Gara de Sud, Republicii, Piata Nord, Halele Centrale, Piata Mihai Bravu, Centru pietonal, Complexul Mic, Piata Anton, Posta Mare, Bulevard) si in Comarnic, Sinaia, Breaza, Slanic, Filipesti, Valeni, Boldesti, Urlati, Mizil.

Distribuie prietenilor

În Dâmbovița la Targoviste, Pucioasa, Moreni.

In județul Brașov, la Brasov,.

În București cartea poate fi procurată prin rețeaua de farmacii Urgent Farm, una fiind pe Calea Plevnei nr 3, unde compania are și o clinică privată. E o carte excelentă, spune Liliana Vlas, patroana lanțului farmaceutic, cu valoare nu doar literară, ci și medicală, fiindcă poți face prin ea terapie de voință. Nu oricine suporta șocul unei amuțiri complete, după ce ani și ani a fost și om de scenă și televiziune, ca apoi să scrie cu același talent pe care i-l cunoaștem din numeroasele sale volume de poezie, proză, jurnalism.

Compania româno-italiană BES care este faimoasă prin produsele de îngrijire și înfrumusețare a părului a cumpărat un număr mare de cărți pe care le vinde sau dăruiește clientelor fidele ale rețelei sale din România, motiv pentru care îi mulțumesc eruditei doamne Martha Maria Mocanu.
Cărțile pot fi comandate prin mail lucian.avramescu@yahoo.com.