• Home
  • Prima
  • Ludovic Orban crede că el este pentru PNL ce a fost fotbalistul Ronaldo pentru Real Madrid

Ludovic Orban crede că el este pentru PNL ce a fost fotbalistul Ronaldo pentru Real Madrid

orban ludovic 1

Ludovic Orban, care-şi dispută la apropiatul congres de alegeri,  cu  Florin Cîţu, preşedinţia PNL, s-a comparat cu fotbalistul Cristiano Ronaldo în epoca Real Madrid..

„Îl ştiţi pe Ronaldo. Ronaldo a jucat la Real Madrid. Cu Ronaldo Real Madrid a câştigat trei cupe Champions League. Real Madrid a decis să renunţe la Ronaldo, probabil că este prea bun sau nu are suflu nou. De când Real Madrid a renunţat la Ronaldo nu a mai câştigat niciun Champions League şi are mari probleme în campionatul intern. Stimaţi colegi, am încredere în dumneavoastră. Noi suntem PNL, noi suntem partidul care şi-a pus amprenta asupra evoluţiei moderne, noi suntem partidul care este coloana vertebrală a României şi singura forţă politică ce are capacitatea să ducă România pe drumul cel drept. (…) Alegeţi ceea ce este mai bine pentru PNL”, a spus Ludovic Orban.

Conform Agerpres, Ludovic Orban crede că el a fost garantul unităţii PNL.

Partidul, la nivel de lideri, s-a împărțit la vedere în susținători  ai unuia sau ai celuilalt, unul fiind președinte al partidului și președinte al Camerei Deputaților, celălalt, premier.

D. Dumitru, AMPress

Parteneri