Ludovic Orban, despre Tudorel Toader: Ministrul infractorilor din partidele de guvernământ

loading...

 

Ludovic Orban, preşedintele PNL, a declarat luni, referindu-se la demersul ministrului Justiţiei privind numirea procurorului-şef al DNA, că Tudorel Toader este „ministrul infractorilor din partidele de guvernământ”.

„Nu am comentat în niciun fel propunerea formulată de Tudorel Toader privind numirea procurorului-şef, pe de altă parte nu putem să nu tragem concluzia clară că Tudorel Toader nu este ministrul celor care aplică legea – judecători, procurori -, nu este ministrul care să colaboreze loial cu CSM, care este organismul ce veghează la respectarea Constituţiei, ci Tudorel Toader este ministrul infractorilor din partidele de guvernământ, este ministrul care nu face altceva decât să genereze o presiune permanentă asupra magistraţilor, este ministrul care acţionează ca un instrument politic al PSD, al lui Dragnea, Tăriceanu, pentru a afecta independenţa Justiţiei şi pentru a pune punct oricărei lupte împotriva corupţiei în România”, a susţinut Orban, la Parlament, potrivit rtv.net.

loading...

  1. Nelutu spune

    Se comfirma(a cita oara)faptul ca partidul liberal este alcatuit din ticalosi si dusmani ai acestui popor!L-au alungat pe Cuza,cel ales de romani si l-au ilocuit cu un traista-n bat,strain de neam,instalat „rege”!Bratianu,un alt liberal nesimtit,a afirmat ca el ar vrea Transiolvania,dar fara transilvaneni ! Aceeasi liberali sunt creatorii celor mai multe si mai mari taxe si impozite!Iar acum,sunt condusi de un „demn”reprezentant al mentalitatii lor,aceea de dusmani a tot ce este romanesc !

  2. PETRICA spune

    Iti tremura chilotii? de ce nu faci plangere si denunt de tradare? care sunt consecintele denuntului mincinos facut de tine ptr a distruge oameni?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.