Ludovic Orban, preşedintele PNL: „SINGURII MINISTERIABILI RĂMAŞI ÎN PSD: OLGUȚA BUNĂ LA TOATE ŞI TOCĂTORUL DE BANI PUBLICI”

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a postat pe site-ul liberal un text ironic la adresa sărăciei de cadre din paridul de la guvernare:
„Sărăcie mare de cadre la PSD dăcă au ajuns să propună aceiaşi „faliţi” pentru portofoliile vacante. Nu că ar fi de mirare după 71 de nepricepuţi şi neaveniţi puşi în capul trebii şi schimbaţi precum şosetele de flauşat în cei doi ani de guvernare.
Problema cea mai mare a lui Dragnea, Dăncila and Co este că nu prea le-a plăcut să citească la viaţa lor şi nici acum nu citesc.
Pentru că, dacă ar fi citit decizia CCR, ar fi înţeles că ceea ce fac ei, prin retrimiterea aceloraşi propuneri de miniştri, nu este conform pronunţării Curţii Constituţionale.

Ei nu pot să vină cu aceleaşi propuneri pentru că preşedintele are dreptul să refuze motivat o persoană. Ca atare, această nouă propunere este, de fapt, aceeaşi propunere, prima. Astfel, nu necesită niciun răspuns din partea preşedintelui.
Asta înseamnă că cei doi vor ajunge miniştri pe portofoliile respective la calendele greceşti”, conchide  liderul liberal.

Aurelia Apostol, AMPress