AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Mai este la modă manichiura French?

Naturally Manicured Fingernails with manicure tools and cream

Este foarte adevărat că manichiura de tip French care a apărut în anii 1976, nu a mai fost în centrul atenției, în ultimii ani. În prezent, marea majoritate a persoanelor tinere sunt interesate de geluri color, polygel-uri, geluri UV, kituri de unghii, pudre acrilice, oje semipermanente, tatuaje unghii, etc. Acestea sunt cele mai solicitate produse din industria de înfrumusețare a unghiilor.

Cu toate acestea, dacă aveți o întâlnire mai pretențioasă în timpul zilei, la birou sau de afaceri sau dacă trebuie să participați la un eveniment mai festiv organizat în familie, nu ezitați să solicitați cabinetului dumneavoastră de înfrumusețare o manichiură French modernă. Chiar dacă nu mai este în topul preferințelor, creează o impresie foarte frumoasă și oferă un aspect extraordinar de clasic, simplu, elegant și îngrijit, bine înțeles. Ea poate fi realizată sub foarte multe forme, cu multiple nuanțe și culori. Este la fel de elegantă și distinsă și în ziua de astăzi ca atunci când a apărut!

 

Set pentru manichiură French

            Pentru realizarea unei manichiuri French aveți nevoie de următoarele categorii de produse: o ojă mată pentru realizarea vârfurilor, un lac incolor de bază sau un lac de culoare pală care să fie foarte apropiată de culoarea pielii. Nuanțele nude sunt cele mai potrivite pentru acest gen de manichiură modernă.

De asemenea, aveți nevoie și de un lac protector sau un top coat de foarte bună calitate. Dacă veți realiza acasă manichiura, cumpărați un set de șabloane pentru manichiură French. Doar cu ajutorul acestora puteți fi sigură că manichiura va arăta impecabil de frumoasă.

 

Distribuitori de produse moderne pentru îngrijirea unghiilor

            Multe componente pentru realizarea unei manichiuri perfecte de tip French le puteți cumpăra cu ajutorul magazinului online Fsm-romania.ro. FSM Romania este unul din cei mai importanți distribuitori din România de produse profesionale și semiprofesionale pentru îngrijirea unghiilor. Oferta acestui complex magazin online include: top coat-uri, base coat-uri și primere de foarte bună calitate care protejează foarte bine unghiile, oje semipermanente de culori și nuanțe foarte variate, geluri color, pudre acrilice, geluri de construcție, aparatură sofisticată de ultimă generație, decor unghii, etc.

Toate sunt produse de actualitate care au prețuri foarte bune. Periodic, această companie organizează campanii importante de reduceri care vă oferă posibilitatea de a achiziționa produsele la prețuri mici. Dacă aveți comenzi importante, sumele de bani economisite vor fi destul de mari. De asemenea, pentru persoanele care realizează comenzi mai mari de 250 de lei, costul transportului este complet suportat de către companie. În oferta acestui important distribuitor sunt incluse produse care protejează și hrănesc foarte bine unghiile. Merită să le încercați. Clienții pretențioși le vor aprecia foarte mult!

© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!