• Home
  • Știri
  • Mai multe persoane au murit, după ce un camion a intrat în mulțime, în Olanda

Mai multe persoane au murit, după ce un camion a intrat în mulțime, în Olanda

accident 1

Mai multe persoane au murit sâmbătă după ce un camion a intrat în mulțimea adunată la o petrecere în aer liber în orașul Nieuw-Beijerland, aflat în sudul țării, la aproximativ 30 de kilometri de Rotterdam, relatează „The Guardian”, potrivit digi24.ro.

Poliția nu a precizat câte victime sunt, dar a anunțat că investighează accidentul, care a avut loc în jurul orei locale 19:00. Postul de televiziune NOS a relatat că cel puțin trei oameni au murit, iar șoferul camionului, care nu a fost rănit, a fost arestat.

Imaginile publicate de presa locală arată un camion al unei firme de transport spaniole, ieșit în decor, într-un spațiu verde, printre mese de picnic rupte. Nu se știe deocamdată ce s-a întâmplat și de ce vehiculul de mare tonaj a părăsit partea carosabilă și a ajuns în locul unde avea loc o petrecere de cartier, cu grătare, la care participau numeroase persoane. Zece ambulanțe și un elicopter au fost trimise pentru a acorda asistență, iar mai multe victime au fost transportate la spital, în timp ce martori oculari și rude primesc consiliere psihologică.

Parteneri