• Home
  • Prima
  • Mai mulți parlamentari de la PSD și AUR au fost prinși azi-noapte în timp ce votau la două mâini

Mai mulți parlamentari de la PSD și AUR au fost prinși azi-noapte în timp ce votau la două mâini

Mai mulți parlamentari de la PSD și AUR au fost surprinși în flagrant în noaptea de luni spre marți de către colegii lor de la USR PLUS în timp de votau la două mâini la amendamentele depuse la legea bugetului de stat pe 2021.

Potrivit g4media.ro, senatorul USR PLUS Irineu Darău a postat pe Facebook o înregistrare video în care deputatul AUR Ciprian Titi Stoica votează în locul unui coleg.
”Târziu în noapte, încă dezbatem și votăm bugetul pentru anul 2021, într-o ședință prelungită de plen reunit. Emanuel Ungureanu a demonstrat cum un parlamentar PSD vota la două mâini. Nici AUR nu se lasă mai prejos: l-am surprins pe Ciprian-Titi Stoica, parlamentar AUR, făcând același lucru. Ce bine ar fi să nu avem hoție măcar în Parlament!”, a scris Darău pe Facebook.

Ulterior, deputatul USR PLUS Filip Havarneanu a postat o altă înregistrare video în care un alt parlamentar AUR votează în locul unui coleg.

”Nu vă supărați, se votează la o singură cartelă. Este al nouălea vot pe care-l dați la două cartele. Nu se poate”, îi atrage el atenția colegului de la AUR.

Mai mult aici

Parteneri