MAI, reacție după criticile aduse polițiștilor și jandarmilor

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, Monica Dajbog, a susținut duminică o declarație de presă, după criticile din ultimele zile, aduse polițiștilor și jandarmilor.

„Așa cum știți în ultimele zile în spațiul public structurile Ministerului Afacerilor Interne au fost ținta unor critici, multe persoane încercând să acrediteze ideea că lucrurile nu sunt eficient gestionate, iar polițiștii și jandarmii ar putea scăpa situația de sub control.
În ciuda criticilor din spațiul public, efectivele MAI au demonstrat că au capacitatea de a gestiona eficient situația din teren și datorită modului în care au acționat nu s-a produs niciun incident semnificativ”, a spus Dajbog.

„Colegii noștri au luat măsuri concrete de prevenire astfel încât astăzi să NU vorbim din nou de alte victime omenești, scandaluri sau tulburare gravă a ordinii publice.
Poliția și Jandarmeria au la îndemână metode specifice pentru a ajunge la un rezultat bun.
Ordinea publică a fost păstrată și nu am avut situații de risc pentru oameni, ceea ce demonstrează că polițiștii și jandarmii și-au făcut datoria! Persoanele care nu au respectat reglementările legale au fost sancționate.
Suntem aici pentru a proteja cetățenii României și nu vom tolera încălcarea legilor!”, a conchis purtătorul de cuvânt al MAI.

Distribuie prietenilor

AMPress