A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

De mâine: Mai uşor cu manelele şi gălăgia! Amenzi uriașe dacă deranjezi vecinii

1 165
Mare atenție atunci când ascultați muzică sau faceți mici lucrări de amenajare în locuință. Începând de mâine, 26 ianuarie, sancțiunile pentru cei care îi deranjează pe vecini cresc semnificativ. Este vorba de amenzi care pot ajunge până la 6.000 de lei și până la 150 de ore de muncă în folosul comunității.

Vor fi sancționați și cei care deranjează vecinii noaptea sau la prânz. Amenda ajunge la 3.000 de lei și 120 de ore de muncă în folosul comunității dacă fapta se repetă.

Și cei care organizează petreceri sunt vizați de noile măsuri. Amenda de 6000 lei nu e o glumă, cu toate că unii s-ar putea s-o ia în calcul la ”mici cheltuieli” pentru o paranghelie de răsunet.

Sursa DIGI24.ro

loading...
1 Comentariu
  1. brinza nicu spune

    o fapta buna chiar f buna sint destui care daca servesc ceva in plus isi pun muzica si nu in surdina de rasuna pina scoala si mortii din cimitir am si eu unul care daca lui ai place bautura si muzica crede ca toata lumea e ca el sint persoane care ar vrea sa se aodihneasca si daca ai zici se mai si supara

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More