• Home
  • Prima
  • Mama celor doi copii, ucisă la Viseu de Sus, ademenită cu o bucată de brânză pentru cei mici

Mama celor doi copii, ucisă la Viseu de Sus, ademenită cu o bucată de brânză pentru cei mici

18 ani mama

A ademenit-o cu o bucată de brânză, promisă copiilor ei, apoi a ucis-o!
Criminalul tinerei de 18 ani, mamă a doi copii, ucisă la Vișeu, avusese o relație cu Bianca, iar pentru ca tânăra l-a părăsit si a refuzat împăcarea cu el, bărbatul a ademenit-o la o cabană pustie unde a ucis-o.

Klaudiu Zelujec este principalul suspect.

Sâmbătă pe data de, 6 iunie 2020, Klaudiu a contactat-o pe Bianca și i-a spus că îi va da mâncare pentru copii, respectiv o bucată de brânză, dacă se va întâlni cu el la cabana părăsită de la marginea orașului Vișeu de Sus.

Cei doi s-au întâlnit la cabană, acolo unde, cel mai probabil, tânărul i-a propus fetei să se împace. Cum tânăra a refuzat, Klaudiu Zelujec a ucis-o în bătaie și pentru că i s-a părut că mai mișcă,  a strangulat-o cu o bucată de sârmă, conform a1.ro.

După ce a omorât-o a plecat în pădure, nu foarte departe de cabana părăsită în care a comis oribila crimă, și a încercat să se spânzure.

Criminalul a fost salvat în ultimul moment și a a ajuns la spital, iar apoi  transferat la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmației.

Un cioban care trecea prin zonă a intrat în cabana părăsită și a găsit trupul plin de sânge al Biancăi. Bărbatul a sunat imediat la 112, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe fată.

Sursa a1.ro

Parteneri