• Home
  • Prima
  • Manda, soțul Liei Olguța, amendat pentru 125 km pe oră în localitate. Soția: ”E jenant pentru Poliţia Română că s-a comportat aşa”

Manda, soțul Liei Olguța, amendat pentru 125 km pe oră în localitate. Soția: ”E jenant pentru Poliţia Română că s-a comportat aşa”

doi manda 1

Poliţiştii l-au oprit, în Mihăileşti, judeţul Giurgiu, pe Claudiu Manda, în timp ce conducea un autoturism Mercedes S Class cu viteza de 125 de kilometri pe oră în localitate. Mai exact, cu 75 km/h peste viteza legală.

Manda a încercat să le spună oamenilor legii că este șeful Comisiei de Control SRI din Camera Deputaților și că are treabă. Oamenii legii nu s-au arătat dispuși să-l înțeleagă. L-au amendat cu 1.305 lei și, în plus, i-au suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile.

”Eram cu el, în acea zonă se circulă pe două benzi pe sens. Trebuia să conducă şedinţa Senatului şi ne grăbeam. Sunt foarte deranjată de un lucru, că s-a dat asta pe surse. Dacă ştia Poliţia că e corect, trebuia să dea un comunicat. Nu am contestat, am spus că ne grăbim. E jenant pentru Poliţia Română că s-a comportat aşa”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu la România TV.

Soția și-a apărat soțul, cu îndârjirea caracteristică,  a spus unul dintre polițiști. Echipajul  a  fost felicitat de șeful de la Rutieră Giurgiu.

Amenda și suspendarea carnetului de conducere al fericitului ginerică, la scurt timp după marea petrecere din Bănie, ar fi enervat conducerea Internelor și pe cea a PSD, care cercetează la Poliția Giurgiu ”urme de antipesedism”,  care se vor lăsa cu sancțiuni dure,  declară, pe surse, a persoană care ”știe multe” despre caz și ”vuietul creat în partidul care ar trebui să conducă poliția, nu să se lase călcat în picioare de milițieni”.

Aurelia Apostol, AMPress

Parteneri