• Home
  • Știri
  • Marcel Ciolacu: Altă coaliție din 2025 nu se poate creiona decât în jurul PSD și PNL

Marcel Ciolacu: Altă coaliție din 2025 nu se poate creiona decât în jurul PSD și PNL

ciolacu 2

Premierul Marcel Ciolacu, liderul PSD, s-a arătat de părere că o altă coaliție după alegerile din 2024 nu se va putea coagula decât în jurul actualelor partide de guvernământ.

Prezent sâmbătă la Conferința județeană de alegeri a PSD Harghita, premierul social-democrat a spus că „nu poți guverna în scandal, în haos, nu poți guverna după Facebook, făcând live-uri prin Parlament sau pe stradă, sau în Guvern”.

„Cum ar fi arătat România în acest moment fără să existe o stabilitate politică? Da, sunt unul dintre aceia care consideră că în acest moment trebuie să arătăm românilor calea corectă, aceea de stabilitate politică. Uitaţi-vă la tot eşichierul politic şi veţi vedea că altă coaliţie, alianţă din 2025 nu se poate creiona decât în jurul Partidului Social Democrat şi a Partidului Naţional Liberal, adversarii tradiţionali ai Partidului Social Democrat, cum şi noi suntem adversarii tradiţionali ai Partidului Naţional Liberal. Acestea sunt vremurile, trebuie să ne adaptăm vremurilor prin care trecem”, a declarat Marcel Ciolacu, potrivit b1tv.ro.

Parteneri