• Home
  • Prima
  • Ciolacu nu mai vrea ca președintele PSD să fie musai candidat la președinția României

Ciolacu nu mai vrea ca președintele PSD să fie musai candidat la președinția României

Marcel CIolacu 1

Președintele PSD Marcel Ciolacu, prezent  la interviurile DC News, a vorbit despre  ”alegeri preliminare în interiorul partidului pe o perioadă limitată de timp”, pentru candidatul la Cotroceni. Nu mai trebuie să fie neapărat liderul de partid.

„Pe modelul american, în fiecare organizație vor merge candidații și vom vedea statutar chiar susținerea unui candidat independent. Doresc să lărgim cât putem de mult această posibilitate și opțiune a cuiva să candideze și să fie susținut de PSD. Decizia să fie luată de ultimul primar, de ultimul consilier comunal. Toată lumea să vadă cine-și dorește. Ei vor vota dacă persoana respectivă este îndreptățită sau nu.”, a mai explicat Ciolacu.

Din interviu rezultă că el nu se omoară după această funcție și PSD poate susține o persoană care să poată duce în spate această funcție, chiar nemembru PSD susținut de PSD. Ciolacu este atacat în interiorul partidului pentru ”opoziția anemică”, iar fondatorul partidului în forma actuală, Adrian Năstase, spune că PSD așteaptă să-i cadă ”pleașcă”  victoria în alegerile din 2024, găsindu-se într-o lungă hibernare.

D. Dumitru, AMPress

Parteneri