Marina Almașan : Două din dosarele ”grele” ale lui Georgică Cornu au căzut pentru că ”faptele nu sunt”

 

Nu politicienii, care pot fi corupți, sunt corupții care ar trebui urmăriți de legea dură, ci oamenii de afaceri. Este una din anomaliile care distrug mediul de afaceri autohton, păstrând neatinși politicienii care comit infracțiunile, fiindcă doar ei pot fi vinovați de corupție. Iată ce scrie realizatoare de televiziune Marina Almășan despre omul de afaceri Giorgică Cornu, găsit nevinovat într-un dosar ”cu cătușe”:

”Astăzi este o zi importantă pentru un om foarte apropiat mie: au fost clasate două dosare importante dintre cele fabricate omului de afaceri Georgică Cornu de către minunata Justiție Română, și cu care acesta se luptă de peste 6 ani. Dosarele au fost CLASATE, cu precizarea că faptele ( evaziune fiscală si spălare de bani – n.a.) NU EXISTĂ!!!
Prin urmare, “infractorul Georgică Cornu” va rămâne curând un vis urât, un coșmar infricoșător, căzând astăzi, iată, alte noi redute ale sale..
Felul în care Justiția Română a distrus vieți, nu mi-este deloc străin, pentru că in toți acești ani am fost martora – de aproape – a modului în care minciuna ordinară și manipularea pot pune cătușe, pot arunca în arest, pot umili oameni nevinovați, distrugându-le sănătatea, afacerile, viața personală.
Mă bucur din suflet, Georgică, pentru această nouă izbândă a ta și mai ales mă bucur că, în pofida tuturor presiunilor exterioare, nu am incetat niciodată să cred în nevinovăția ta!
Sper ca oamenii care ți-au pus la cale distrugerea – ție și atâtor altora ca tine – să plătească pentru abuzurile fără limite!
In ceea ce mă privește, te voi ajuta să-ți recâștigi respectul și prețuirea celor din jur, reparația morală a imaginii tale, distrusă de niște netrebnici!”
AMPress