Mazăre, evadare spectaculoasă, înaintea extrădării în România

Fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, reţinut în Madagascar, ar fi evadat din închisoare, potrivit România TV.
Într-un răspuns oferit stiripesurse.ro, Poliția Română a precizat că nu a primit nicio informați, din Madagascar, despre o posibilă evadare a lui Mazăre.
”În referire la aspectele apărute în spațiul public, cu privire la evadarea persoanei urmărite internațional, Radu Ștefan Mazăre, facem precizarea că la nivelul Poliției Române nu s-a primit nicio informare oficilă în acest sens”, precizează Poliția Română.
Radu Mazăre trebuia să fie extrădat din Madagascar, în data de 20 mai.
De-a lungul timpului, din închisoarea unde se află fostul edil al Constanței au mai evadat 120 de persoane, informează România TV.
Conform unor comentatori, evadarea lui Mazăre era previzibilă, având în vedere anii lungi de detenție din România și celelalte dosare grele nejudecate încă. ”La banii lui, evadarea putea fi cumpărată ușor”, sunt supoziții care au suport și confirmare pe surse. În România, mulți așteptau cu îngrijorare venirea fostului edil al Constanței, care n-a ”lucrat singur” și, la stilul lui, putea trage după el și alți grei ai banului public, așa că bucuria n-are granițe.
C. Zamfir, AMPress