• Home
  • Prima
  • Medicul șpăgar, înregistrat când se ruga zilnic: Doamne dă-mi sănătate, bani mulţi, fereşte-mă de procurori!

Medicul șpăgar, înregistrat când se ruga zilnic: Doamne dă-mi sănătate, bani mulţi, fereşte-mă de procurori!

medic spagar

Un medic din Gorj, reținut pentru luare de mită, avea o rugăciune pe care o rostea în fiecare dimineață, când intra în tură, menită să îl scape de procurori. Nu s-a dovedit eficientă, mai ales că a fost interceptat rostind-o chiar de către procurori, care i-au montat microfoane și camere în cabinet.

Totul, după ce mai mulți pacienți l-au reclamat că a refuzat să îi opereze dacă nu îi dădeau mită. „Dacă e speranță de ceva bănuți, internez”, a mai fost surprins cadrul medical spunând, potrivit digi24.ro.

A fost pus față în față cu probele strânse de anchetatori cu ajutorul tehnicii de interceptare pe care o montaseră chiar în cabinetul în care ar fi luat mită aproape în fiecare zi. Așa au surprins rugăciunea pe care o spunea, cu voce tare, la începutul fiecărei ture.

,,Doamne, Maica Domnului, dă-mi sănătate, bani mulţi, fereşte-mă de boală, fereşte-mă de procurori!” (sursa: Parchetul Gorj)

Medicul, susțin anchetatorii, avea adesea obiceiul de a vorbi singur în cabinet. Un astfel de monolog este considerat incriminator.

Mai mult aici

Parteneri