• Home
  • Știri
  • Medvedev: Rusia intensifică producția „celor mai puternice mijloace de distrugere” ca să se apere de „naziştii timpurilor noastre”

Medvedev: Rusia intensifică producția „celor mai puternice mijloace de distrugere” ca să se apere de „naziştii timpurilor noastre”

medvedev

Vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, a afirmat că Rusia îşi intensifică producţia „celor mai puternice mijloace de distrugere” pentru a contracara presupusa ameninţare din partea Occidentului, transmit EFE şi AFP, potrivit digi24.ro.

„Inamicul nostru nu s-a implantat puternic doar în gubernia Kiev a micii noastre Rusii. El este şi în Europa, în America de Nord, Japonia, Australia, Noua Zeelandă şi în alte locuri care au jurat supunere naziştilor timpurilor noastre”, a scris Medvedev duminică într-un mesaj pe contul său de Telegram.

„Iată de ce ne intensificăm producţia celor mai puternice mijloacelor de distrugere. Inclusiv a celor bazate pe noi principii”, a adăugat fostul preşedinte rus, fără a da alte detalii, notează The Guardian.

Afirmaţiile lui Medvedev intervin după ce preşedintele rus Vladimir Putin a declarat vineri, la Bişkek, ca Rusia ar putea lua în considerare adoptarea a ceea ce el a numit ca fiind conceptul loviturii preventive al Washingtonului, scrie Agerpres.

Parteneri