AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Prima confruntare dintre Guvernul Orban şi mecanismul PSD din Senat are loc astăzi, pe Legile Justiţiei

Prima confruntare dintre Guvernul Orban şi mecanismul PSD din Senat are loc astăzi. Membrii Comisiei juridice din Senat se întrunesc, luni, pentru o discuţie asupra ordonanţelor privind legile Justiţiei, la care a fost invitat şi ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, potrivit senatorului Şerban Nicolae, preşedintele acestei comisii.

“Am solicitat un punct de vedere din partea ministrului Justiţiei, din perspectiva actualei echipe guvernamentale. În funcţie de asta, vom vedea ce păstrăm şi ce nu păstrăm din ordonanţele respective, nu suntem presaţi de termen, pentru că suntem Cameră decizională, dar suntem presaţi de calendar, pentru că aceste termene au fost prorogate până la sfârşitul anului. Fiind Cameră decizională, probabil că imediat ce vom lua o decizie la nivelul Senatului, legile vor fi prorogate şi îşi vor produce efectele. Căutăm o soluţie raţională”, a precizat, pentru AGERPRES, Şerban Nicolae.

Potrivit senatorului social-democrat, ordonanţele se referă la unele măsuri care au fost luate în timpul guvernului anterior în privinţa “aşa-numitelor” legi ale Justiţiei.

Mai mult pe Agerpres

 

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!