AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Mesaj pentru România: “Sunteţi o ţară ieftină, cu conducători ieftini, politicieni corupţi şi asta meritaţi”

urs împușcatTextul de mai sus, extras în titlu, nu aparține opoziției care se ceartă cu puterea, unui dușman declarat al poporului român, unui ungur din mișcările extremiste care vor Transilvania. O companie scoţiană care organizează excursii de vânătoare în România a stârnit un val de critici şi acuzaţii pe reţelele de socializare în ultimele zile, după ce a postat o fotografie extrem de dură.

Un vânător a pozat lângă un urs brun pe care tocmai îl împuşcase, specie pe cale de dispariţie în Europa, relatează ziarulring.ro.
Indignată de imaginea publicată pe Facebook, o utilizatoare pe nume Anca T. a decis să ia măsuri, trimiţându-i un email lui George Richmond Elliott de la Hunting and Sporting Scotland Ltd, compania organizatoare a excursiilor.

“Vă rog, nu ne ucideţi urşii. Trebuie să faceţi asta neapărat? Asta este singura modalitate prin care vă puteţi bucura de viaţă?”, a scris ea.

Răspunsul primit a fost unul însă șocant: “Da, vom ucide toţi urşii voştri, toate păsările voastre din Delta Dunării, toţi cocoşii de munte, toţi mistreţii şi toţi cerbii”, a scris britanicul. “Sunteţi o ţară ieftină, cu conducători ieftini, politicieni corupţi şi asta meritaţi”, a adăugat George Richmond Elliott, în ton  zeflemitor,  insultător

Potrivit sursei citate, Hunting and Sporting Scotland Ltd solicită un onorariu de 4.500 de euro pentru o excursie de vânătoare în România. Asociațiile de vânătoare din România, percep, la rându-le, o taxă de împușcare a unui exemplar de animal sălbatic din fauna noastră cinegetică, bogată încă. Pot fi împușcați, pentru trofeu, urși, cerbi carpatini sau cerbi lopătari, capre negre uneori, păsări din fauna Deltei și Dunării, prepelițe, ciocârlii, fazani, sitari.

Sursa: gandul.info

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!