• Home
  • Spiritualitate
  • Mesajul lui Bill Gates despre coronavirus și efectele lui asupra omenirii

Mesajul lui Bill Gates despre coronavirus și efectele lui asupra omenirii

bill gates 1

Multimiliardarul Bill Gates a publicat o scrisoare deschisa in care vorbeste sincer despre coronavirus. Desi a donat 100 de milioane de dolari pentru combaterea COVID-19, Bill Gates crede ca, in ciuda acestui haos mondial, in spatele coronavirus poate fi un scop.
Va prezentam o adaptare a textului semnat de Bill Gates.
Ce ne invata Corona/COVID-19?

“Scop spiritual”
Eu cred cu tarie ca exista un scop spiritual in spatele unei situatii, indiferent ca noi o catalogam buna sau rea.
Vreau sa va impartasesc parerea mea despre ceea ce ne face cu adevarat acest CORONA/COVID-19.

1. Ne reaminteste ca suntem egali, indiferent de cultura, religie, ocupatie, situatia financiara sau reputatie.
Acesta boala ne trateaza pe toti in mod egal, asa cum ar trebui sa facem si noi. Daca nu ma credeti, intrebati-l pe Tom Hanks.
2. Ne reaminteste ca suntem intr-un fel conectati cu totii. Ce afecteaza o persoana se rasfrange asupra celeilalte. Acest lucru ne reaminteste ca punem granite false care nu valoreaza nimic in fata acestui virus, care n-are nevoie de pasaport pentru a trece dintr-o tara in alta. Ne reaminteste acest lucru oprimandu-ne, asa cum altii in aceasta lume sunt oprimati o viata intreaga.
3. Ne reaminteste cat de pretioasa este sanatatea pe care avem tendinta sa o neglijam.
Neglijam nutrientii manufacturand mancare proasta, bem apa contaminata cu chimicale peste chimicale. Daca nu avem grija de sanatatea noastra, bineinteles, ne vom imbolnavi.
4. Ne reaminteste ca viata este scurta si ceea ce e mai important in viata este sa ne ajutam unul pe celalalt, mai ales pe cei care sunt batrani sau bolnavi. Scopul nostru nu este sa cumparam hartie igienica.
5. Ne reaminteste cat de materialista a devenit societatea si cat de importante sunt alimentele, apa si medicamentele, spre deosebire de luxul pe care il valorizam mai mult uneori.
6. Ne reaminteste cat de importanta este familia si viata noastra acasa, pe care le-am neglijat mult
Iata ca suntem fortati sa ne incuiem in casele noastre si sa reconstruim unitatea familiei.

“Misiunea noastra adevarata”
7. Ne reaminteste ca misiunea noastra adevarata nu este slujba pe care o avem acum. Locul de munca este ceea ce facem, nu ceea ce am fost trimisi sa facem. Misiunea noastra este sa avem grija unul de altul, sa ne protejam unul pe altul si sa fim de ajutor unul pentru celalalt.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

Parteneri