AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Mesajul preşedintelui Klaus Iohannis, cu prilejul Anului Nou

Președintele Klaus Iohannis a transmis joi, un mesaj cu prilejul Anului Nou, în care a mulţumit românilor pentru responsabilitatea de care au dat dovadă în limitarea răspândirii noului coronavirus.

Redăm textul mesajului, potrivit Administrației Prezidențiale:

„Dragi români,
Ne aflăm la finalul unui an extrem de dificil, în care viața noastră a fost schimbată radical de o pandemie fără precedent.
Vă mulțumesc pentru responsabilitatea de care ați dat dovadă și pentru implicarea în efortul comun de a limita răspândirea acestui teribil virus și de a-i proteja pe semenii noștri. Din păcate, prea mulți oameni au pierdut lupta cu boala și gândurile mele se îndreaptă acum și către familiile îndoliate.
Un mesaj special de apreciere și recunoștință transmit medicilor și personalului medical, care au muncit până la epuizare și continuă să o facă pentru a salva vieți.
Privim spre Noul An cu multă speranță și încredere că vom trece cu bine peste această grea încercare. Reîntoarcerea la normalitatea care ne lipsește tuturor este tot mai aproape, dar depinde de fiecare dintre noi. Să continuăm să fim responsabili, pentru ca acest obiectiv al nostru să devină realitate cât mai curând!
Vă doresc tuturor multă sănătate și un An Nou fericit! La mulți ani!”

AMPress

© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!