A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Miercuri, Sfânta Mare Muceniță Marina. De ce respectă această zi femeile însărcinate?

0 199

Sfânta Mare Muceniță Marina este pomenită in Calendarul Ortodox pe 17 iulie. Ea se numără printre cei 14 Ajutători în caz de pericol, în panteonul sfinților creștini. E o zi pe care o respectă cu sfințenie femeile însărcinate, căci e și protectoarea lor.

E cunoscută drept apărătoarea gravidelor, a copiilor născuți și nenăscuți, dar și a pruncilor morți. E celebrată de toți creștinii. Catolici, anglicani, evanghelici, care o numesc Sfânta Margareta.

Oamenii i se roagă pentru nașterea de prunci sănătoși, pentru vindecarea bolilor de rinichi și digestive. Cine nu o respectă, se umple de bube și are pagube mari. Este recunoscută pentru binefacerile sale. Pentru că s-a sfârșit ca un adevărat martir, Marina a căpătat rang de muceniță. Încă din vremea Imperiului Bizantin, oamenii i se roagă pentru nașterea de prunci sănătoși, pentru vindecarea bolilor de rinichi, digestive.

Continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More