• Home
  • Prima
  • Mihai Tudose, despre Carmen Dan: „Mincinoasă, agresivă şi incompetentă”

Mihai Tudose, despre Carmen Dan: „Mincinoasă, agresivă şi incompetentă”

tudose si dan 1

Fostul prim-ministru Mihai Tudose a reacţionat, luni, după scrisoarea deschisă a şefului DGA Cătălin Ioniţă, spunând despre ministrul de Interne Carmen Dan că este „mincinoasă, agresivă şi incompetentă”.

„Mincinoasă. Agresivă şi Incompetentă. O reprezentare perfectă a omului lu’ Dragnea. Ministrul de Interne… Carmen Dan !!! Ieri seară a apărut următoarea declaraţie: «Sunt chestorul principal Ioniţă Alexandru Cătălin, şeful structurii de combatere a corupţiei din Ministerul de Interne, fost şef al Poliţiei Române. Ţinând cont de jurământul de credinţă depus pentru ţară, mă simt obligat să aduc în atenţia opiniei publice situaţia extrem de gravă în care se găseşte Ministerul Afacerilor Interne sub conducerea actualului ministru. Pentru a clarifica de la bun început, vreau să fac referire la prezentarea mincinoasă făcută de ministru în luna ianuarie 2018 când în disputa politică cu premierul de la acea vreme, Mihai Tudose, s-a prezentat public un raport din care reiese că sunt de acord cu ocuparea funcţiei de Inspector General al Poliţiei Române. Iată, vă prezint un raport înregistrat din data de 11.01.2018 din care reiese clar faptul că nu sunt de acord cu împuternicirea mea în funcţie. La acea vreme mi s-a pus în vedere să distrug acel raport, acesta fiind dovada clară că nu premierul minţea, ci ministrul de interne.»”, a scris Tudose, pe Facebook.

De asemenea, fostul premier aminteşte momentul în care i-a cerut demisia ministrului de Interne, precizând că acum Cătălin Ioniţă recunoaşte faptul că a minţit Carmen Dan.

„Vă aduceţi aminte cum în Ianuarie 2018 am cerut demisia acestei «doamne» fiindcă minte şi are o agendă proprie în cadrul ministerului… Atunci «partidu’» a luat foc, am fost făcut misogin şi evident deconspirat ca fiind securist şi trădător… Acum, Chestorul Ioniţă recunoaşte că «doamna» a minţit şi nu numai ci şi o serie de abuzuri şi presiuni care nu au nici o legătură cu ceea ce trebuie să fie un ministru de interne… Nu cred că se mai aşteaptă nimeni ca «doamna» Dan să-şi dea demisia… Poate chiar e util să mai stea acolo. Să o vedem şi să ne reamintim cum arată «omul perfect al lu’ Dragnea/ PSD». Această mostră de jalnic caracter organizează alegerile… În faţa ei depun jurământul de onoare tinerele generaţii de poliţişti… ei stând drepţi în faţa unei mincinoase care, fiindcă are tricou cu PSD dat de Dady Dragnea pare intangibilă! Această «doamnă» este membră CSAT… Nu trebuie să-şi dea ea demisia… trebuie trimişi toţi acasă. Urgent! P.S. Declaraţia chestorului Ioniţă este mult mai vastă şi dezvăluie şi multe alte mizerii…”, a mai scris Tudose.

AMPress

Parteneri