Mihai Tudose, despre “conducătorul iubit care ia vitamina D”

Mihai Tudose, fost premier şi fost membru al PSD, îl persiflează pe Liviu Dragnea, spunând că lipsa bugetului convine de minune “conducătorului iubit care ia vitamina D”.

„Orice lună care trece funcţionează pe bugetul de anul trecut, adică mult mai scăzut, şi salvează cheltuielile de anul acesta” a spus Tudose, citat de digi24.ro
„O nouă zi fără buget, avem o ţară minunată, un conducător iubit care ia vitamina D, poate termină bugetul… V-am mai spus şi o repet: Nu sunt bani! Este o himeră. Orice lună care trece funcţionează pe bugetul de anul trecut, adică mult mai scăzut decât este necesar, şi salvează cheltuielile de anul acesta. Uitaţi-vă la mult invocatele creşteri şi investiţii, că sunt himere, sunt credite de angajament”.

Deputatul Mihai Tudose a trecut la partidul Pro România şi-l critică acid pe cel care l-a eliminat din funcţia de premier după îndrăzneala de a cere plecarea de la Ministerul de Interne a protejatei şefului, Carmen Dan. Ori eu, ori ea, a spus atunci premierul Tudose, iar Dragnea a decis: Pleci tu!
C. Zamfir, AMPress