Miniștrii Toader și Teodorovici reprezintă, azi, Guvernul, la întâlnirea de la Cotroceni. Vezi cu ce intenții merg!

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat, miercuri seară, că va merge, joi, la Palatul Cotroceni, la consultările cu preşedintele Klaus Iohannis şi ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, precizând însă că nu va discuta subiectul candidatului pentru conducerea DNAm anunță Realitatea.net.

„Simple precizări: Mâine voi da curs invitaţiei de a merge la Cotroceni. La Cotroceni nu voi discuta despre propunerea pentru funcţia de procuror-şef DNA”, a scris Tudorel Toader, pe Facebook.

La rândul său, ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, a declarat, referitor la întâlnirea pe care urmează să o aibă, joi, cu preşedintele Klaus Iohannis, că va merge, împreună cu Tudorel Toader, cu toate datele şi clarificările legate de rectificare.

Distribuie prietenilor

„Mâine e doar o chemare la discuţii. Mâine, când voi merge, alături de colegul meu, pe subiectul rectificării să aducem şi alte clarificări, ducem datele cu noi şi măcar să sperăm că la următoarea rectificare nu mai aşteptăm o lună de zile ca să stăm să explicăm ce ştie toate lumea şi acceptă”, a declarat Eugen Teodorovici, la un post TV, notează mediafax.