• Home
  • Prima
  • Ministrul Educației, despre posibilitatea înghețării anului școlar

Ministrul Educației, despre posibilitatea înghețării anului școlar

anisie 1

Ministerul Educației a transmis un comunicat în care face precizări referitoare la informațiile apărute în presă cu privire la eventuala înghețare a anului școlar.

„Indiferent de situația în care ne aflăm, îndemn părinții, cadrele didactice, elevii și studenții să se informeze numai din surse oficiale și să nu ia în seamă fake news-urile care au invadat spațiul online. Totodată, trebuie să dăm dovadă de calm și de responsabilitate și vă asigur că măsurile pe care le vom lua vor fi în sprijinul elevilor și al studenților. Nu s-a pus problema înghețării anului școlar!”, spune ministrul Educației, Monica Anisie.

„Elevii și studenții nu vor repeta anul școlar sau pe cel universitar. Înțeleg îngrijorarea celor care vor susține examenele naționale și, în acest sens, vă asigur că în aceste momente, Ministerul Educației și Cercetării lucrează la o serie de măsuri clare și eficiente pe care le va comunica public, în cel mai scurt timp, în mod oficial. Deocamdată, trebuie să fim responsabili, să arătăm solidaritate și să continuăm învățarea de acasă”, a declarat Anisie.

AMPress

Parteneri