• Home
  • Prima
  • Ministrul Educaţiei: Învățământul hibrid, cel mai probabil scenariu pentru noul an școlar

Ministrul Educaţiei: Învățământul hibrid, cel mai probabil scenariu pentru noul an școlar

Ministrul Educației, Monica Anisie, spune că scenariul cel mai probabil pentru începerea anului școlar din septembrie este sistemul hibrid, în care o parte dintre elevi vor merge la școală, iar alții vor învăța online, prin rotație, potrivit RFI, notează digi24.ro.

„Văzând situația epidemiologică la momentul acesta, care este o situație destul de gravă, cred că cel mai probabil scenariul acesta hibrid ar putea fi pus în practică. Numai că trebuie să ne pronunțăm asupra acestor scenarii doar în momentul în care o să știm exact cum va evolua situația epidemiologică, pentru că, observați și dvs., în spațiul public nu mai sunt respectate normele de prevenire și combatere a îmbolnăvirilor. De aceea, aș face un apel către populație să respecte distanțarea fizică, să poarte mască și în felul acesta să ne protejăm cu toții, să nu ajungem să ne îmbolnăvim”, a spus Anisie.

Ministrul a mai spus că procedura de achiziție a tabletelor pentru elevii din medii defavorizate a fost declanșată și că nu Ministerul Educației se ocupă de acest lucru, ci ONAC.

Parteneri