Ministrul Finanțelor Publice, Ionuț Mișa, vizită la Washington

 

Ministrul Finanțelor Publice, Ionuț Mișa, participă în perioada 11 – 16 octombrie 2017, la Reuniunea anuală a Grupului Băncii Mondiale și a Fondului Monetar Internațional, la Washington D.C., SUA, eveniment care are loc în fiecare primăvară și toamnă, din anul 1972, până în prezent.

Potrivit unui comunicat remis AMPRESS, ministrul Finanțelor va avea o serie de întâlniri care vor viza discuții despre strategia fiscal-bugetară 2017-2019, construită astfel încât România să își mențină deficitul bugetar sub 3% în 2017 și 2018, cât și despre rolul Ministerului Finanțelor Publice în menținerea echilibrelor macroeconomice.

Distribuie prietenilor

Programul lui Ionuț Mișa la Washington va include atât participarea la Reuniunea anuală a Grupului Băncii Mondiale și a Fondului Monetar Internațional, cât și întâlniri cu reprezentanți ai Constituentei Olandeze (din care face parte și România) dar și cu reprezentanții Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), Alain Pilloux (vicepreședinte BERD) și Philip Bennett (prim vicepreședinte).

Ministrul Finanțelor Publice va fi însoțit la Washington de secretarii de stat cu atribuții în relația cu Banca Mondială și Fondul Monetar Internațional.

AMPress