A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Ministrul Mediului, despre aerul irespirabil din București: Arde o fostă fermă de porci

0 179

Cetățenii Bucureștiului reclamă că aerul din oraș și în comunele din împrejurimi este irespirabil. Oamenii spun că fumul înecăcios care plutește deasupra Capitalei miroase a petrol, a cauciuc și gunoi ars.


APRECIAZA ARTICOLUL !

”Peste tot în București e un miros deloc plăcut. Fac încă o dată apel la cetățeni să nu mai dea foc vegetațiilor, miriștilor și am avut cazuri când au ajuns la fondul forestier. Ard în continuare mocnit batalele de la o fostă fermă de porci din Periș, e o firmă intrată în insolvență. Cel mai puternic se simte în Buftea, Otopeni și Corbeanca. Aici aerul este irespirabil. Direcția vântului favorizează ca acest miros să fie resimțit. Avem laboratorul mobil în zonă pentru a monitoriza calitatea aerului, am sesizat ISU. Și stațiile noastre de monitorizare a calității aerului și senzorii ne arată valori ridicate peste mediile admise. În momentul de față cei de la ISU trebuie să găsească soluții să stingă acel incendiu”, a spus ministrul Mediului Costel Alexe, la TVR, potrivit stiri.tvr.ro.

Și Garda de Mediu a informat, miercuri, că după controlul efectuat în Periş, a constatat prezenţa unui incendiu de vegetaţie spontană uscată, care ardea mocnit, cu degajare de fum, fără flacără, pe o suprafaţa de aprox 30.000 mp.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Vom presupune ca sunteti de acord cu asta, dar puteti renunta daca doriti. Accept Citeste mai mult