• Home
  • Prima
  • Ministrul Muncii: Noi am spus foarte clar în programul de guvernare că nu ne asumăm o schimbare a legii pensiilor

Ministrul Muncii: Noi am spus foarte clar în programul de guvernare că nu ne asumăm o schimbare a legii pensiilor

pensii

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat luni că în programul de guvernare al coaliţiei se spune foarte clar că aceasta nu îşi asumă o schimbare a legii pensiilor.

„Se lucrează în acest moment cu Banca Mondială să semnăm acel acord asumat prin PNRR pentru consultanţă, în vederea, ştiu eu, verificării, elaborării unei alte legi a pensiilor. Noi am spus foarte clar în programul de guvernare că nu ne asumăm o schimbare a legii pensiilor, ci dacă este cazul o îmbunătăţire a actualului cadru legislativ”, a spus Budăi, la Palatul Parlamentului, potrivit Agerpres.

Întrebat dacă la Ministerul Muncii ar urma să se facă simulări pentru o nouă creştere a pensiilor în această toamnă, Budăi a spus: „Eu am spus foarte clar că atunci când în coaliţie vom lua o decizie şi decizia va fi extrem de clară şi asumată în coaliţie, o vom pune în practică şi transparent o voi face publică. (…) E grija continuă a coaliţiei pentru a îmbunătăţi viaţa seniorilor şi în acest sens lucrăm. Când vom avea detalii, vă comunicăm”.

Parteneri