Ministrul Sănătăţii: Nu vreau să intru în polemică. Să nu grăbim politica peste momentul medical

 

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, le-a transmis parlamentarilor din opoziţie care au iniţiat o moţiune de cenzură împotriva sa, că nu vrea să intre în polemică în această perioadă de pandemie.

”Aş fi vrut să gândim un pic altfel, să nu grăbim politica peste momentul medical. Suntem într-o cădere economică, într-un context pandemic şi ar trebui să ne gândim şi la o parte economică”, a declarat Nelu Tătaru la TVR 1, luni seară, referindu-se la moţiunea simplă care-l vizează.

Distribuie prietenilor

”Cred că toată această perioadă, în care o ţară răbda, când 1500 de oameni mureau, când peste 24.000 de oameni erau infectaţi, când 3168 de cadre medicale erau infectate, când 11 cadre medicale mureau, aceşti domni care acum caută diverse motive, ba mai mult bagatelizează ce s-a întâmplat în această perioadă, să fi ieşit în faţă. Nu i-am văzut. Poate atunci ar fi vrut să îi vadă şi alegătorii din colegiile lor, ce fac pentru ei într-un moment cu adevărat de criză. Nu vreau să intru în polemică, polemica este pentru politică, eu sunt un profesionist, este o parte medicală pe care vreau să o duc până la capăt în acest episod pandemic. După aceea putem discuta şi politică”, a mai declarat Nelu Tătaru, potrivit news.ro.

Moţiunea ”Sănătatea românilor nu este firmă de pompe funebre”, depusă de PSD, va fi dezbătură marţi, iar miercuri va fi votată.