Ministrul Tudorel Toader întâmpinat cu rahat la Timişoara

Dacă ministrul Tudorel Toader tot schimbă legi şi tradiţii legislative, schimbăm şi noi tradiţia întâmpinării oaspeţilor. Nu-i mai primim cu pâine şi sare, ci cu rahat. Cei care s-au gandit sa schimbe traditia, din paine cu sare in rahat, au fost cativa timisoreni nemultumiti de modificarile in serie facute in ultimii ani de catre ministrul Toader la Legile Justitiei, schimbari care au culminat cu controversata ordonanta de urgenta 7/2019, relateaza Banatul Azi.

„Acesta este cadoul meu pentru dl Tudorel Toader. (…) Daca vine la Timisoara il servesc cu rahat. Este alegerea dansului daca il va manca aici sau il va manca in continuare la partid sau in Guvern”, a spus tanarul care tinea tava cu care urma sa il intampine pe ministrul Toader.

Ministrul Toader nu a mai ajuns la Timisoara, nemulţumit de pregătirile de întâmpinare sau fiindcă şi-a făcut alt program. Oricum variantele protestelor la adresa ministrului sunt îmbogăţite zilnic, de la bombardamente cu ouă şi ungerea maşinii cu muştar până la tava cu rahat turcesc.