A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Minune în incendiul de la Notre Dame: Coroana de spini purtată de Iisus a fost salvată din foc

2 58.710

Cei aproximativ 600 de pompieri care au luptat cu flăcările care au cuprins Catedrala Notre Dame ( unul dintre pompieri a fost grav rănit și se află în situație critică)  au reuşit să salveze structura construcţiei gotice vechi de 850 de ani, inclusiv două turnuri, după ce spirala şi acoperişul s-au prăbuşit.


APRECIAZA ARTICOLUL !

Ceea ce pare minune dumnezeiască este scoaterea din foc a unui simbol sfânt al creștinătății – coroana de spini purtată de Iisus înaintea crucificării.

O mantie, pe care Ludovic al IX al Franţei ar fi purtat-o când a adus coroana de spini la Paris, a fost, de asemena, salvată. Echipele de urgenţă au salvat şi valoroase lucrări de artă şi obiecte religioase.

„Au putut fi depozitate într-un loc sigur”, a spus primarul Parisului, Anne Hidalgo, conform presei internaționale. „Aceasta este o tragedie pentru întreaga lume. Notre-Dame reprezintă întreaga istorie a Parisului”.

Incendiul izbucnit luni seara nu are încă o explicație pe  care anchetatorii s-o dea ca fiind certă.El s-a petrecut în Săptămâna Patimilor pentru creștinii catolici.

D. Dumitru, AMPress

 

loading...
2 Comentarii
  1. gigi spune

    Un individ in burnus/halat alb si cu turban / capela alba se plimba prin balconul turnurilor cand biserica ardea. La catolici e Saptamana Patimilor – si un astfel de incendiu NU este accident! Nu poate fi un accident!

  2. sandu spune

    ne mai si laudam asta nu inseamna a satanism sintem pacatosi pt ce am facut si acum ne dam in stamba va rog un pic de decenta

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata