Mirabela Dauer, operată de urgență

Mirabela Dauer traversează o perioadă dificilă din punct de vedere al sănătăţii. Cântăreaţa a anunțat pe pagina de socializare că a suferit o intervenție chirurgicală.
„Dragii mei, nu m-am gândit că e o mare știre faptul că a trebuit să suport o intervenție chirurgicală. Da, dragilor, am trecut printr-unul dintre acele momente!… De fapt, doctorii au trecut! Vă dați seama ce se întâmpla dacă nu ieșea bine?!… Acum mă relaxez, pentru că urmează o perioadă de recuperare, ceea ce pe mine mă enervează, doar mă știți cât de activă sunt! Și în plus abia aștept să revin în fața voastră să vă dăruiesc din sufletul meu prin cântec… asta e marea mea bucurie. Ce să facem, în viață trecem și prin clipele mai dificile… și-atunci ne sprijinim pe sentimente adevărate…. Iar eu am avut tot sprijinul din dragostea voastră, a fanilor mei.Vă iubesc și vă mulțumesc! Și ne revedem foarte curând…Vă îmbrățișez tare, tare…Mira”, a scris Mirabela Dauer pe Facebook.
Raoul, cel care colaborează de ani buni cu artista a vorbit despre starea de sănătate a acesteia.
„Despre Mirabela Dauer ştiu de la ea totul, cert este că ea este un om care are grijă de sănătatea ei. La ultimile analize i s-a găsit o tumoră la rinichi, poziţionată greşit, şi a fost necesară extirparea rinichiului şi a pietrei, a tumorei. Ea a fost foarte curajoasă şi a primit vestea matur. Nu este singură, are alături persoane dragi care sunt pregătiţi să o ajute oricând”, a declarat Raoul, potrivit RTV.NET