Mircea Diaconu ironizează situația din ALDE și spune că pentru el candidatura la președinție nu ține de ei

ALDE este la un pas de implozie, mai mulți lideri ai partidului plecând alături de PSD cu argumentul că ei s-au retras de la guvernare pentru că așa credeau că-l pot susține pe Călin Popescu Tăriceanu la prezidențiale. Practic, ”puciștii” din ALDE nu sunt de acord cu susținerea lui Mircea Diaconu.

Contactat de STIRIPESURSE.RO, Mircea Diaconu ne-a explicat că el nu-și dorește să fie mărul discordiei din ALDE și a dat asigurări că suportul ALDE și Pro România este doar unul de natură logistică. Eu  mă concentrez pe alt subiect și cred că nici nu este treaba unui om care dorește să fie președinte să se bage în tot acest scandal. Eu mă concentez pe alt subiect, pe candidatura la prezidențiale.

”Am văzut și eu declarațiile unor oameni și luând-o așa, ei se întorc alături de PSD, în Guvern, sub Guvern, nu știu, pentru că le era rușine cu mine, că eu sunt factorul de rușine în cazul acesta. Eu cred că astea sunt doar motive, pentru că sunt și eu om bătrân și am mai văzut oameni care după ce fac unele lucruri nu tocmai bune, ulterior încep să-și caute argumente, de multe ori prea puțin credibile.”, a declarat Mircea Diaconu, pentru STIRIPESURSE.RO.